Použitie súborov cookies

Zásady používania súborov cookie

Čo sú cookie súbory?
Cookie je krátky textový súbor, ktorý sa ukladá do internetového prehliadača z navštívených webových stránok. Umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve. Nasledujúca návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a efektívnejšie.
Definícia Cookie vo Wikipédií

 

Na našich stránkach používame súbory cookie, aby sme skvalitnili naše služby. Pozeraním našich stránok súhlasíte s používaním týchto súborov.
Súbory cookie môžete používať alebo zmazať podľa uváženia nastavením svojho internetového prehliadača. Podrobnejší návod je uvedený nižšie.

 

Ako firma Cb elektro, s.r.o. používa súbory cookies ?

1. Spoločnosť Cb elektro, s.r.o., Krivá 25, 04001 Košice, IČO: 36584622 je prevádzkovateľom osobných údajov a správcom stránky www.cbelektro.sk. Na tejto webovej stránke používame súbory cookies na účely:

  • Základnej funkčnosti webových stránok.
  • Merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach

2. Zber údajov uvedených v odstavci 1. je možné považovať za spracovanie osobných údajov na právnom základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa alebo tretej strany podľa § 13 odst. f) ZoOÚ 18/2018 Z.z.

3. Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa námietku zaslaním na kontaktnú adresu novak@cbelektro.sk . Vaša námietka bude potom vyhodnotená bezodkladne, najpozdejšie do 30 dní od doručenia. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.

4. Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.

5. Cookies, ktoré sa zbierajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.

6. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na právnom základe vášho súhlasu podľa § 13 odst. a) ZoOÚ 18/2018 Z.z.. Súhlas udeľujete nastavením prehliadača na svojom zariadení na dobu, ktorá je uvedená ďalej. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely sa dá kedykoľvek vziať späť zmenou nastavenia príslušného internetového prehliadača.

7. Cookies sú ukladané najviac po dobu 2 roky (platí pre cookies za účelom zbierania návštevnosti). Cookies pre cielenie reklamy sú ukladané po dobu 90 dní.

8. Spracovanie osobných údajov je vykonávané prevádzkovateľom osobných údajov, osobné údaje však môže spracovávať aj :

  • Poskytovateľ služby Google Analytics a reklamného systému Google AdWords , prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľ služby Facebook Ads., prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601, Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Prípadne ďalší poskytovatelia softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

9. Vyššie uvedené spoločnosti ďalej s cookies nakladajú v súlade s ich zmluvnými podmienkami, ktoré nájtede predovšetkým na:
•    https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs;
•    https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
•    https://www.facebook.com/policy.php